Accessoires, Telefoons

Het juiste telefoonhoesje vinden

Telefoonhoesjes

Je kan eindelijk je telefoonabonnement verlengen en daarbij komt uiteraard een nieuw telefoonhoesje bij kijken. Telefoonhoesjes bieden extra bescherming tegen krassen, vallen en stoten. Als je net je nieuwe telefoon hebt ben je hier uiteraard erg voorzichtig mee. Vaak ben je dan op zoek naar het juiste hoesje. Het moet de juiste bescherming bieden, niet te onhandig zijn en het moet er natuurlijk ook een beetje leuk uitzien. Omdat een telefoonhoesje vandaag de dag haast niet weg te denken is komen ze in allerlei vormen, maten en kleuren. Dit kan soms een beetje overweldigend zijn en dat maakt de keuze soms iets moeilijker. Hieronder vertellen we je wat meer over de verschillende hoesjes, zodat je de juiste keuze voor jezelf kan maken.

Back covers

Allereerst gaan we de standaard telefoonhoesjes met je bespreken. De back cover is zoals de naam het al zegt een extra beschermlaag voor de achterkant van je telefoon. Deze hoesjes zijn vaak, dun en beschermen alleen de achterkant en zijkant van je telefoon. Dit maakt het uiteraard makkelijker omdat je niet steeds je hoesje hoeft uit te klappen. Dit maakt het iets gebruiksvriendelijker, maar je scherm krijgt niet extra bescherming. Je kan dit probleem makkelijk oplossen door een screenprotector aan te schaffen, zodat die hier tegen beschermd is.

Book cases

Een book case kan je zien als een soort boek voor je telefoon. Deze telefoonhoesjes beschermen je volledige telefoon en biedt extra bescherming aan. De book cases hebben soms ook extra vakjes voor je pasjes. Deze hoesjes bieden goede bescherming aan voor je telefoon, maar kan soms als lomp of onhandig gezien worden. Zo zit de klep soms in de weg bij het maken van foto’s, video’s of tijdens het bellen.

MagSafe telefoonhoesjes

Sinds de komst van de IPhone 12 hebben alle telefoons een MagSafe magneet in de telefoon. Deze magneet zorgt ervoor dat je draadloos kan opladen en kan je allerlei MagSafe accessoires op aan sluiten. Deze magneet kan echter minder goed werken bij te dikke hoesjes. Door een hoesje met een extra MagSafe magneet kan hiervoor de oplossing voor zijn.

Lees ook:  Hallo wereld!
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts