Accessoires, Telefoons

Waar let je op met een telefoonhouder?

rijles leijerdorp

De telefoon kan zorgen voor behoorlijk wat afleiding in de auto. Een telefoonhouder is dan ook een cruciaal onderdeel voor wie telefoontjes moet plegen in de auto. Zo kun je veilig met de auto rijden. Het is een fijn idee dat je met de smartphone in de telefoonhouder ook makkelijk bijvoorbeeld kunt navigeren. Veel mensen vinden Google Maps erg prettig in het gebruik. Verder kun je zo gebruik maken van diverse afspeellijsten van muziek op je mobiel.

Voorruit of ventilatierooster?

Je kunt ervoor kiezen om voor een telefoonhouder te gaan die bevestigd wordt aan de voorruit of aan het ventilatierooster. Het voordeel van een telefoonhouder aan de voorruit is dat het werkt met een zuignap. Dit betekent dus dat je het kunt plakken waar jij dat wil. Het nadeel is dat niet iedereen dit een veilig idee vindt: valt het straks niet? Kies je voor een telefoonhouder die je kunt bevestigen aan het ventilatierooster? Dan moet je wel een telefoonhouder kiezen die geschikt is voor het ventilatierooster in jouw auto. Kijk in dat geval dus goed of de telefoonhouder geschikt is voor jouw auto.

MagSafe telefoonhouder

Er is ook nog de MagSaf telefoonhouder, speciaal voor de Iphone 12 en 13. Met de MagSafe kun je de IPhone 12 of 13 magnetisch bevestigen. Er is ook een MagSafe met automatische oplaadfunctie. De MagSafe kan op je dashboard, in het luchtrooster of op je voorruit.

Universeel of niet bij bijvoorbeeld een rijles in Leiderdorp?

Eigenlijk is dit bijna geen vraag meer, universeel is het meest ideaal namelijk. Een universele telefoonhouder houdt niets anders in dan dat er ook een andere mobiel in kan. Tip? Check van tevoren dat de mobieltjes die in de auto worden gebruikt ook in de houder passen. Zeker voor een rijles in Leiderdorp is dus een universele telefoonhouder handig. Zo kunnen cursisten ook leren de navigatie van de eigen mobiel te gebruiken in een lesauto.

Opladen tips

Er zijn telefoonhouders met een ingebouwde laadfunctie. Vind je deze functionaliteit van belang? Dan kies je dus voor dit soort telefoonhouders. Maar, er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om je mobiel op te laden in de auto. Je kunt bijvoorbeeld ook gewoon een powerbank meenemen of je hebt een draadloze oplader die connect met jouw mobiel en die je op de sigarettenaansteker van je auto aansluit. Zo laden alle IPhones vanaf IPhone 8 draadloos op.

Lees ook:  Handig je telefoon in de auto opladen
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts