Accessoires, Telefoons

6 gadgets voor je smartphone die je moet hebben!

Telefoon lens kit

1.      Selfie Ring Licht

Tegenwoordig is de manier waarop we voor de camera’s kijken een ding geworden.

Als gevolg van de pandemie gebruiken we videogesprekken niet alleen om te chatten met onze vrienden of familieleden, maar ook in professionele omgevingen zoals zakelijke bijeenkomsten.

2.      Draadloze oplader

Het kan vervelend zijn om je kabel voortdurend in en uit te steken. Het is niet alleen irritant, maar ook je kabel en mobieltje raken onvermijdelijk versleten na veelvuldig gebruik.

Met deze draadloze oplader bent je in een mum van tijd van deze problemen af.

Zijn multifunctionele intelligente beschermingstechnologie die temperatuurcontrole, overspanningsbeveiliging en kortsluiting preventie biedt, verlengt de levensduur van de batterij van je telefoon. De lader werkt ook met rubber/kunststof/TPU cases en het licht gaat uit wanneer de telefoon wordt opgeladen, zodat je ongestoord kunt slapen.

3.      Universeel keykord voor je telefoon

Het is moeilijk om uw telefoon de hele tijd in uw hand te houden, en het is nog moeilijker om hem in uw tas te vinden elke keer als je hem nodig hebt. Voor gemakkelijke toegang tot uw telefoon, deze keycord is een van de beste telefoon accessoires voor jou.

Ook als je een atleet bent, een wandelaar, een reiziger, of als je gewoon graag en veel naar concerten gaat, dan mag je dit keycord niet missen! Het zal een redder in nood zijn.

4.       Xenvo Phone Camera Lens Kit

Je hebt geen camera nodig om je dromen waar te maken: geweldige foto’s maken en een beroemde fotograaf worden. Nu kan je ook professionele foto’s maken met je eigen telefoon. De lens is voornamelijk bedoeld voor macrofotografie! Een echte tiktok trend!

Je kunt kristalheldere foto’s van hoge kwaliteit maken met deze lens kit. Fotograaf zijn is nu echt gemakkelijk met je telefoon!

5.      Kodak Polaroid Mobiele Foto Mini-printer

Het is tegenwoordig zo makkelijk om eeuwige herinneringen op te halen met een smartphone. Je pakt je telefoon en neemt een selfie, en bam, het is klaar. Maar hoe zou je het vinden om wat nostalgie te hebben? Het is misschien wel een van de beste slimme gadgets van dit decennium.

Foto’s die je neemt met je telefoon kunnen worden omgezet in geweldige herinneringen met deze draagbare printer. Hij is heel gemakkelijk mee te nemen, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Neem een foto met uw dierbaren op uw telefoon en laat het apparaat zijn werk doen en print het uit! Zo eenvoudig is het.

6.     Scherm vergroter

De telefoon schermloep kan een van de meest nuttige telefoon accessoires zijn. Het werkt als een projector voor telefoons. Het vergroot je telefoonscherm 2 keer zo groot. En dankzij de universele compatibiliteit kan hij met elke smartphone worden gebruikt zonder dat er een batterij nodig is!

Denk je aan de kwaliteit van hetgeen je bekijkt? Maak je geen zorgen! Het 3D-scherm van hoge kwaliteit heeft alles voor een quality Netflixavond!

Ben je klaar voor gemakkelijke en spontane filmavonden? Dit apparaat zal je redder zijn! Leg uw telefoon gewoon achter het scherm en geniet!

Bekijk voor meer coole telefoon gadgets ook eens deze Duitse parel: handy zubehör günstig

Lees ook:  Introductie van de eerste iPhone
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts