Telefoons

Top 3 smartphones van 2022

ean code amazon

We zitten nog niet halverwege in het jaar en er zijn al een aantal smartphones uitgebracht. De smartphone die jij kiest, is een belangrijke keuze. Je spendeert tal van uren eraan en voor vele is het ook een deel van zijn of haar werk. Het is daarom belangrijk om een goede overweging te maken voordat je gaat kiezen. Echter, met al die nieuwe smartphones die steeds worden uitgebracht is het moeilijk om bij te houden. Daarom hebben we in deze blog de beste Apple & Android toestellen voor je op een rijtje gezet!

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 is veruit de beste telefoon van 2022. Het is dan ook het meest complete toestel dat Samsung ooit heeft geproduceerd. Het is dan wel een van de duurdere telefoons uit deze lijst, maar het is wel bij verre de beste.

Het toestel is mooi om te zien, met het grote strakke scherm en de mooie kleur. Samsung heeft nu ook een stylus pen toegevoegd zodat er echt gedetailleerd gebruik kan worden gemaakt door een creatieveling, maar het maakt het ook gemakkelijker bedienen voor mensen met iets dikkere vingers of lange nagels. Echter, aan de specificaties zul je zien dat deze telefoon eruit springt.

Bijzonderheden/specificaties

Laten we beginnen bij de processor. De Samsung Galaxy S22 Ultra bevat de Exynos 2200 processor. Deze maakt gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie om alles zo soepel mogelijk te laten lopen. Dan denk je dat kost toch ontzettend veel batterij? Maar de accu van deze telefoon gaat meer dan een dag mee op één enkele oplaadbeurt! Je kunt ook gemakkelijk alle specificaties opzoeken via je ean code amazon.

Voor het uiterlijk hebben ze gekozen voor een Armor Aluminium. Dit is de sterkste behuizing dat Samsung tot nu toe heeft ontworpen. Daarnaast is aan beide kanten van de telefoon ook Gorilla Glass Victus+, dit stevige glas biedt nog meer bescherming voor je telefoon.

Als jij graag foto’s maakt dan zit je met de Galaxy S22 Ultra zeker goed! Dankzij de geavanceerde Nachtfotografie functies zijn alle foto’s scherp en helder, zelfs met slecht tot geen licht!

Deze telefoon is voorzien van een 108MP groothoekcamera, 12MP ultra-groothoekcamera, 2,4 UM-pixelsensor, 10 MP camera met 3x optische zoom, 10 MP camera met 10x optische zoom.

 • Processor: Exynos 2200, machine learning en AI
 • Scherm: 6,8 inch – 1440x3088p
 • Opslag: 128GB/256GB/512GB/1TB
 • Batterij: 5000mAh
 • Camera: 108MP, 10MP, 10MP, 12MP, 40MP front

2. Xiaomi 12 Pro

Deze telefoon verdient een waardige tweede plaats omdat dit de beste telefoon is die je kunt kopen met een kleiner budget. Het is voor de meeste mensen niet haalbaar om bijna 1000 euro uit te geven voor een telefoon, gelukkig biedt Xiaomi hier een oplossing voor.

Specificaties

Deze telefoons bevat een ontzettend snelle Snapdragon 8 Gen 1-processor, waardoor die beter presteert dan sommige smartphones dat twee keer zo duur zijn. Deze telefoon bevat vier camera’s en heeft een mooi groot scherm, bekijk de ean code amazon voor meer informatie.

 • Scherm: 6,7 Inch – 1440x3200p
 • Processor: Snapdragon 8 Gen 1
 • Opslag: 128GB/256GB
 • Ram: 8GB/12GB
 • Batterij: 4600mAh
 • Camera: 50MP, 50MP, 50MP, 32 MP front
Lees ook:  Mobiel kwijt, wat nu?

3. Apple iPhone 13 pro Max

We zijn Apple zeker niet vergeten. Voor de echte iPhone liefhebbers is er zeker weer een nieuwe optie, als de portemonnee dit toelaat. Laten we gaan kijken naar de specificaties van de nieuwe iPhone 13 Pro Max.

Specificaties

Deze telefoon is uitgerust met een geweldige chipset die de meeste telefoonprestaties zal overtreffen, daarnaast heeft Apple ook een 120Hz- scherm toegevoegd en de hoofdcamera bevat sensor-shift-stabilisatietechnologie, maar dan de verbeterde versie van de iPhone 12 Pro Max bekijk ean code amazon.

Scherm: 6,7 Inch – 1284x2778p

Processor: A15 Bionic

Ram: 6GB

Opslag: 128GB/256GB/512GB/1TB

Batterij: 4352mAh

Camera: 12MP, 12MP, 12MP, 12MP front

author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts