Telefoons

Deze hulp kun je allemaal krijgen via de telefoon

de slotenlijn

We kennen het vast allemaal wel, we hebben echt hulp nodig, kunnen echt advies gebruiken of moeten gewoon echt met iemand praten, maar er is niemand in de buurt die je kan helpen. Tegenwoordig is dat al lang geen probleem meer. Je kunt namelijk altijd terecht voor hulp via de telefoon! Bovendien krijg je vaak ook nog binnen enkele minuten iemand aan de lijn die jou kan helpen met je eventuele problemen, hoe fijn is dat! Of je nu langs de weg staat met pech, voor een gesloten deur staat of gewoon een luisterend oor nodig hebt, via de telefoon is het allemaal mogelijk. Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De Luisterlijn

Je kunt Luisterlijn het hele jaar door anoniem bellen, dag en nacht, elke dag van de week. Al meer dan 60 jaar weten mensen waar ze de Luisterlijn kunnen vinden. Als je pijn hebt of je ergens zorgen over maakt of wanneer je je eenzaam of gelukkig voelt, de medewerkers van de Luisterlijn staan altijd voor je klaar. De hulp is vrijblijvend en anoniem. Jaarlijks vinden er meer dan 350.000 gesprekken plaats, waarvan ongeveer 35.000 e-mail- en chatgesprekken. De hotline wordt door veel verschillende mensen gebeld en behandelt uiteenlopende onderwerpen. De drie hoofdonderwerpen van een gesprek zijn eenzaamheid, depressie en aanverwante problemen zoals slapeloosheid, stress, angst, of relatieproblemen.

De slotenlijn

De slotenlijn is een slotenmaker gevestigd in het oosten van Nederland die zich voornamelijk bezighoudt met het repareren van sloten, het maken van nieuwe sleutels en het monteren, vervangen en repareren van hang – en sluitwerk. Zo is er bijvoorbeeld ook een slotenmaker Nijmegen. De professionals van de slotenlijn zijn allemaal gediplomeerde slotenmakers en beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag. De slotenlijn is een van de weinige bedrijven in Nederland die een echte 24-uurs service biedt. Dit betekent dat de slotenlijn dag en nacht werkt. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van onbeschadigde sloten. Met hun service bel je zowel overdag als ’s nachts als je eventueel buitengesloten bent.

ANWB Wegenwacht

We kennen de ANWB Wegenwacht allemaal wel. De pechhulp is een persoonlijke service. Dit betekent dat je recht hebt op pechhulp op elke auto of motor waarmee je rijdt. Welk abonnement je ook hebt bij de ANWB, met ‘Instap’, ‘Standaard’ en ‘Compleet’ voor Nederland en Europa is de service van Wegenwacht een persoonlijke service. Rijdt je echtgenoot of kind in andere voertuigen dan de gezinsauto? Dan is Wegenwacht Service met Partnervoordeel of Wegenwacht Service met Jeugdvoordeel een goede oplossing! Zo weet je altijd dat je hulp kunt krijgen als je met pech langs de weg staat.

Lees ook:  Non vestibulum lacus sociosqu
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts