Nieuws, Telefoons

Laat jij vaak je telefoon vallen? Bekijk deze tips!

jasic lasapparaat

Het is al snel gebeurt, een kapot scherm door een ongelukje. Gelukkig zijn de telefoons van tegenwoordig al een stuk steviger dan voorheen, maar voor sommige mensen is dit nog altijd niet genoeg bescherming tegen hun klunzigheid. Ben jij ook zo klunzig en krijg je nog de dikste Guerilla glass kapot? Bekijk dan onze beste tips.

Extra screen protector

Het is altijd goedkoper om een nieuwe screenprotector aan te schaffen dan een nieuw scherm. Het kans daarom echt geen kwaad om nog bovenop je tempered glass een extra screenprotector te nemen. Het kan wel zijn dat de dan iets harder moet tikken, maar hey dan moet je maar niet alles kapot maken!

Otterbox

Otterbox is een merk die beschermhoezen maakt voor telefoons, kabels en nog meer technologie. Dankzij een otterbox telefoonhoes ben je verzekerd van een goed beschermde, waterdichte en stofdichte telefoon.

Tegenwoordig worden telefoons dankzij jasic lasapparaat dichtgelast, waardoor er minder snel stof of waterschade aan het moederboard kan komen. Toch willen sommige mensen naast een jasic lasapparaat toch extra isolatie voor hun telefoon, dit kan zijn omdat zij in de bouw werken of met veel water te maken hebben.

jasic lasapparaat

Popsocket

Een popsocket is een handige gadget die je gemakkelijk achter op je telefoon kunt kleven. Hierdoor kun je jouw telefoon steviger vast houden, dit is vooral handig voor mensen met kleinere handen. Telefoons zijn tegenwoordig namelijk steeds groter en dit kan er voor zorgen dat ze bij veel vrouwen met kleine handen makkelijk vallen. De popsocket is ook handig als je graag iets op je telefoon kijkt, je kunt het namelijk ook als standaard gebruiken of om je headphones omheen te draaien.

Om je nek

Veel mensen dragen hun veel te grote telefoons in hun kleine broekzak, dit is ook een veel voorkomend probleem voor de schade. Je kunt dit voorkomen door een handig een handige beschermhoes om je telefoon te doen, waar een touwtje aan zit. Dit touwtje kun je om je nek doen, zodat je de telefoon veilig bij je draagt, maar je kunt het ook vast maken aan je broek, tas of pols om te voorkomen dat de telefoon onverwachts kan vallen.

Verzekering

Als je een reputatie hebt met gebroken schermen en half werkende telefoons, is het niet verkeerd om een telefoonverzekering te overwegen. Let er wel op wat de verzekering dekt en zorg ervoor dat in ieder geval diefstal en val en waterschade worden gedekt.

Lees ook:  Hoe maak je een goed filmpje met je smartphone?
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts