Apple, Telefoons

Iphone kopen

iphone oplader

Onderzoeken wijzen uit dat mensen steeds langer met hun iPhone doen. De meeste mensen willen 3 tot 5 jaar met hun iPhone doen. Heel veel mensen hebben op dit moment nog de iPhone 6, de iPhone 7 of de Iphone SE. Vaak doen de smartphones het nog prima en vinden ze het zonde van hun geld om al een nieuwe te kopen.

Nieuwe iPhone 13

De Iphone 13 is vanaf 24 september te verkrijgen in de winkels. Houd rekening met lange wachttijden. De nieuwste Iphone lijkt erg op de iPhone 12. Echter is er een flink verschil als je naar de camera’s kijkt. Deze zijn veel beter. Ook heeft de iPhone 13 een grote accu en een kleinere notch. De iPhone 13 is te verkrijgen in verschillende modellen. Te koop zijn het standaard model, de iPhone 13 mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max.

Hoelang kan jij jouw iPhone nog gebruiken?

In tegenstelling tot de telefoons van Andriod heb je bij Apple meteen de garantie dat je smartphone jarenlang van de sofware-updates gebruik kan maken. Maar hoelang gaat je iPhone eigenlijk mee? Een iPhone is gemaakt om minimaal vijf jaar mee te gaan. Ieder jaar worden wel nieuwe iPhones op de markt gebracht met verbeteringen, maar veel mensen nemen genoeg met de telefoon die al in hun bezit is. De iPhone 5 kan nu niet meer de nieuwste updates doen voor IOS. Ook krijgen ze niet alle veiligheidsupdates meer binnen.

Geen oplader

Veel huishoudens hebben al een iphone oplader of meerdere opladers thuis liggen. Apple is daarom gestopt van het leveren van een nieuwe iphone oplader bij aankoop van een nieuwe iPhone. Je iphone oplader gaat helaas ook niet eindeloos mee. Als de beschermlaag van de iphone oplader kapot is, is het verstandig om een nieuwe te kopen. De Europese Commissie pleitte al een tijdje voor een universele oplader, zodat alle smartphones in de toekomst gebruik kunnen maken van dezelfde oplader. Apple was hier natuurlijk niet blij mee en bedacht een omweg op deze maatregel te omzeilen, waardoor je je Iphone alsnog niet met de universele oplader kan opladen.

Lees ook:  Mobiel kwijt, wat nu?
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts