Apple, Telefoons

Handige functies op iPhone 13

hulp bij excel

Deze herfst komt naar alle verwachting de iPhone 13 uit. Wat kun je verwachten van de opvolger van de iPhone 12 en de 12 mini? In dit artikel vertellen lopen we vooruit op wat je van dit nieuwe toestel kunt verwachten.

Hardware matige verbeteringen

Er wordt druk gespeculeerd dat de iPhone 13 met de upgrade naar een 120Hz LTPO display een fijner scherm zal krijgen en dat de camera een upgrade zal krijgen. Verder wordt verwacht dat de batterijduur verder omhoog zal gaan dankzij een verbeterde 5G-modem.

Functionaliteit

Volgens verschillende polls is een derde tot de helft van de huidige iPhone-gebruikers van plan een nieuw model aan te schaffen. Wat kun je als gebruiker verwachten van dit nieuwe model?

Waar je je telefoon ook voor gebruikt, of dat nu vooral ouderwets bellen is, social media, of allerlei softwareapplicaties als Word en Excel, met de iPhone 13 zul je alles kunnen doen wat je anno 2021 van een telefoon kunt verwachten. Dat is de reputatie die Apple inmiddels heeft opgebouwd. Er is geen twijfel over dat de iPhone 13 weer een telefoon zal zijn die kan wedijveren met de duurste modellen van Samsung en Huawei.

Haal alles uit je telefoon

Om een juweeltje als de iPhone 13 straks in je handen te mogen houden, is natuurlijk een ding. Om er ook daadwerkelijk alles uit te halen wat erin zit, is een tweede. Wellicht ben jij een grote IT-geek en hoeft niemand dit je te vertellen. Gewone stervelingen kunnen dit echter ook leren. Een goede eerste stap hierbij is de hulp die Apple hierbij biedt. De Tips app helpt mensen met allerlei tips en trucs over de werking van de telefoon en de apps die er standaard al op staan.

Ook in zakelijke situaties worden telefoons en andere smart devices steeds belangrijker. Het goed weten hoe je applicaties als Word en Excel kunt gebruiken, is daarom in steeds meer kantoorbanen van belang. Kunt u hulp bij Excel, Word of bijvoorbeeld de VBA-omgeving hierbinnen gebruiken? Er zijn veel bedrijven die op tal van manieren hulp bieden bij het u eigen maken van de werking van deze applicaties.

Lees ook:  Geld verdienen via je telefoon
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts