Nieuws, Telefoons

Beste smartphones van 2021

iphone reparatie maastricht

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar kom jij niet wijs uit alle specificaties? Dat is zeer begrijpelijk en daarom hebben wij de beste smartphones van 2021 voor je op een rij gezet. Wij weten dat het niet alleen draait om de dure paradepaardjes van de verschillende fabrikanten. Om die reden hebben wij alle smartphones op deze lijst grondig getest, waarbij iedere functie en toepassingsmogelijkheid is meegenomen. Ook vinden wij dat een telefoon niet te duur mag zijn, de prijs-kwaliteit verhouding is daarom een van de doorslaggevende factoren.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Dit is voor ons zonder twijfel de beste smartphone van het moment. Het is weliswaar geen goedkoop apparaat, maar wat je ervoor terugkrijgt is ongekend. De prijs-kwaliteit verhouding staat volgens zelfs bijna aan elkaar gelijk. Vanwege de prijs en de grootte van het toestel is deze wellicht niet voor iedereen geschikt, maar het is en blijft zonder enige twijfel de allerbeste smartphone die je vandaag de dag kunt verkrijgen. We raden je uiteraard wel aan om meerdere reviews door te nemen, maar een miskoop zal het ongetwijfeld nooit zijn.

OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro staat bij ons op een schitterende tweede plaats en zeker niet onverdiend. Het is namelijk een top vlaggenschip, dat de zwaktes van zijn voorgangers grondig aanpakt. Met name het camerawerk is flink verbeterd. Het is een smartphone dat de strijd aan kan gaan met de andere vlaggenschepen, waarbij sommigen zelfs de foto’s van deze telefoon verkiezen boven andere smartphones uit deze lijst. Naast het camerawerk, waar de focus op heeft gelegen, krijg je ook krachtige hardware, een mooi display én de meeste features die je verwacht van één van de beste smartphones van 2021. Voor een aantrekkelijk totaalpakket, ben je bij de OnePlus 9 Pro aan het juiste adres.

iPhone 12

De iPhone 12 is voor het grootste deel zeer vergelijkbaar met de iPhone 11, maar introduceert nu wel 5G in combinatie met een OLED-scherm, een duurzamere bouwkwaliteit en meer rekenkracht. De iPhone 12 Pro is misschien wel een betere telefoon, maar kost ook veel meer. Hierdoor vinden wij deze een stuk minder aantrekkelijk. De iPhone 12 heeft dus een goede balans tussen prijs en kwaliteit, waardoor deze volgens ons hoger scoort dan de Pro variant. Gaat deze telefoon kapot, dan kun je hem altijd nog langsbrengen bij de plaatselijke iPhone reparatie in Maastricht.

Lees ook:  Non vestibulum lacus sociosqu
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts