Nieuws, Telefoons

De veiligste smartphones van 2021

personenalarmering limburg

De cloud is volledig ingeburgerd in ons dagelijks leven. We gebruiken onze mobiele telefoons tegenwoordig bijna iedere dag voor online winkelen en online bankieren. Om die reden alleen al is het essentieel om een mobiele telefoon aan te schaffen, welke je blindelings kunt vertrouwen. Daarom hebben wij de meest veilige mobiele telefoons voor jou op een rijtje gezet. Wil jij dus niet alleen gebruik kunnen maken van personenalarmering in Limburg, maar ook online beveiligd zijn? Lees dan gauw verder.

Katim Phone

Deze telefoon is gemaakt door het bedrijf Darkmatter en werd al tijdens de vroege prototypefasen aangekondigd als de veiligste smartphone ter wereld. Daar hebben zij toentertijd zeker niet in gelogen, want de telefoon is voorzien van de beste beveiligingstechnologieën die je vandaag de dag op je smartphone kunt hebben. De technologieën op deze telefoon gaan zelfs zo ver, dat je zelfvernietigende berichten kunt versturen én zelfs de hele telefoon kan zichzelf vernietigen. Uiteraard niet in een James Bond explosie, maar wel verbijsterend veilig.

Blackphone 2

De Blackphone 2 is één van de bekendste veilige smartphones en is uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker. Dit komt met name door de meerdere beveiligingslagen die het apparaat implementeert. De Blackphone 2 is volledig in staat om meerdere besturingssystemen uit te voeren en heeft al verschillende prijzen gewonnen wegens zijn beveiliging gerichte ontwerp. De Blackphone 2 gaat dus ongetwijfeld verder dan alleen een stukje personenalarmering in Limburg.

Sirin Solarin

Als je goed in de markt van veiligste smartphones ter wereld wilt liggen, moet je jouw product diversifiëren en je richten op een specifiek klantsegment. De Sirin Solarin Smartphone doet dit zonder twijfel. Deze is namelijk gericht voor de klant die bereid is om duizenden euro’s neer te leggen voor één van de meest veilige smartphones ter wereld. Ben je hier dus niet toe bereid? Dan zal dit niet de smartphone voor jou zijn.

BlackBerry Key2

Deze telefoon is gemaakt door een bedrijf dat een traditie heeft in mechanische toetsenborden, sterke beveiliging en kwalitatieve apparaten. De BlackBerry Key2 is het soort telefoon dat beveiligingsexperts met gemak kan imponeren. Hoewel het apparaat werkzaam is middels het Android besturingssysteem. Heeft BlackBerry verschillende eigen ontwikkelde apps geïnstalleerd, welke zijn gericht op de beveiliging van de telefoon.

Lees ook:  Handig je telefoon in de auto opladen
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.

Related Posts