Nieuws

Babyfoon met camera

kraamcadeau tips

Vroeger moest je stiekem de kamer in sluipen om te kijken of de baby nog sliep, tegenwoordig kan dat met een babyfoon met camera. Met deze babyfoon kun je niet alleen horen, maar ook zien wat de baby doet en is daarom een praktisch en nuttig kraamcadeau waar ouders veel aan kunnen hebben. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een babyfoon met camera? En zijn er nadelen?  

Babyfoon met app

De technologie is er de laatste jaren flink op vooruitgegaan, de babyfoon gekoppeld aan een app is dé moderne variant van de traditionele babyfoon. Met deze babyfoon heb je de mogelijkheid om de beelden te bekijken op je smartphone of tablet via een speciale app. Ook kun je instellingen aanpassen zodat je meldingen kunt ontvangen op je apparaat, bijvoorbeeld als er geluid wordt gedetecteerd in de kamer van de baby. Ook is het mogelijk om beelden op te slaan en later terug te bekijken of om trots te laten zien aan familie. Let wel op met de beveiliging van de app.

Kwaliteit

De kwaliteit van een babyfoon met camera is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de resolutie van de camera en de kwaliteit van de verbinding. Bij babyfoons met camera die werken via wifi is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de wifi verbinding. Daarnaast kan de kwaliteit van de babyfoon-app verschillen per telefoonmerk of telefoonabonnement. Let daarom goed op bij de aanschaf of de babyfoon-app goed werkt op het desbetreffende apparaat.

Bij gebruik van de babyfoon app is het van belang dat je eigen telefoon een smartphone is, de laatste software-update bevat en een goede batterijduur heeft. Zo kun je optimaal genieten van de beelden van je kind. Is jouw telefoon aan vervanging toe? Bekijk dan eens de top 3 beste camera telefoons van 2022

Perfect kraamcadeau

De babyfoon met camera kan een geweldig kraamcadeau zijn voor vrienden of familieleden die binnenkort een kind verwachten. Dit “High Tech” cadeau is leuk en handig voor de ouders. Hieronder nog een paar leuke technologische kraamcadeau tips:

  • Een gepersonaliseerd kraamcadeau, zoals een knuffel of deken met de naam
  • Luchtbevochtiger, dit is handig om de luchtvochtigheid in de babykamer op peil te houden
  • Slimme fopspeen, deze speen kan de lichaamstemperatuur van de baby meten en de gegevens naar de app sturen

Hopelijk heb je enige inspiratie en informatie op gedaan dankzij de kraamcadeau tips, informatie over de babyfoon en de kwaliteit van zo’n apparatuur.

Lees ook:  Laat jij vaak je telefoon vallen? Bekijk deze tips!
author-avatar

About Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.